Privacy verklaring


Privacybeleid


Want we ernaar om uw privacy te beschermen, onze online site te publiceren dit privacybeleid. We hebben dit privacybeleid geplaatst om onze informatie verzamelen en de keuzes die je hebt over de manier waarop informatie wordt verzameld en gebruikt uitleggen.

Informatie Verzamelen

Wanneer u besluit om onze site te gebruiken, zullen wij u vragen om persoonlijke gegevens, zoals uw naam, adres, e-mailadres, telefoonnummer, sofi-nummer, contact informatie en alle andere informatie waaruit uw identiteit is waarneembaar bieden. Bovendien is er informatie over uw computer hardware en software die is of kan worden door ons verzameld. Deze informatie kan bevatten, zonder beperking, uw IP adres, browser type, domeinnamen, toegangstijd en Website adressen, maar is niet gekoppeld aan uw persoonlijke gegevens.

Gebruik Van Informatie

Wij kunnen de informatie die u verstrekt om u e-mail of andere mededelingen over updates op onze site stuur te gebruiken. De aard en de frequentie van deze berichten zal variëren, afhankelijk van de informatie die we hebben over u.

Informatie Delen

We hebben uw persoonlijke gegevens niet aan derden of uw gecombineerde persoons- en demografische gegevens bekend te maken.

Naleving Van De Wet


We kunnen de toegang tot informatie te verschaffen wanneer dit wettelijk vereist is, om samen te werken met de politie onderzoek of andere juridische procedures, om te beschermen tegen misbruik of ongeautoriseerd gebruik van onze site, om onze wettelijke aansprakelijkheid te beperken en onze rechten te beschermen of om de rechten te beschermen, eigendom of de veiligheid van de bezoekers van deze website of het publiek.

Terug